EURO
EURO

VERLENG JE
ACCU-GARANTIE

Reparaties moeten door Klever Mobility zelf, of door een geauthoriseerde Klever Mobility dealer gedaan worden. Klever Mobility is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk te stellen voor reparatiekosten die door niet geauthoriseerde Klever Mobility dealers zijn uitgevoerd. Vervanging van garantie-onderdelen binnen de garantieperiode, leidt niet tot verlenging of vernieuwing van die garantieperiode.

Elke accu is onderworpen aan een natuurlijk verouderings-proces. Klever Mobility garandeert dat de accu 700 keer binnen de garantieperiode van 2 jaar kan worden opgeladen, waarna de accu nog minimaal 60% van de oorspronkelijke capaciteit zal hebben. Na registratie op onze website wordt de garantieperiode met 1 jaar verlengd.

Binnen 3 jaar garandeert Klever Mobility dat de accu 500 keer opgeladen kan worden, waarna nog minimaal 50% van de oorspronkelijke capaciteit resteert. De garantieperiode begint
op de datum van aankoop. Klever Mobility moet zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld van eventuele vorderingen met betrekking tot deze garantie.

NO
WORRIES

 • 3 jaar garantie voor elektronische onderdelen (motor, controller, sensoren, display set, kabels)
 • 5 jaar garantie op het frame
 • 2 jaar garantie op de accu onder voorwaarden*
 • 2 jaar garantie op fietsonderdelen
Verleng je garantie
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul je garantiedetails in  Niet meer dan 700 laad cycli. De accu is elke 3 maanden minimaal 1x opgeladen (om te voorkomen dat de accu “diep-ontladen” is. Kijk onder FAQ voor tips om de accu zo lang mogelijk goed te houden). Vervanging van de accu vindt alleen plaats als de capaciteit van de accu, bij een temperatuur van 25 graden Celsius, beneden 60% wordt gemeten. 3 jaar garantie is mogelijk als je de Klever e-bike en accu hebt geregistreerd op de Klever-mobility website binnen 1 maand na datum van aflevering, als je na 3 jaar niet meer dan 500 laad cycli hebt, als de accu elke 3 maanden minimaal 1x is opgeladen, en als de capaciteit van de accu, bij een temperatuur van 25 graden Celsius, beneden 50% wordt gemeten.

  This site is registered on wpml.org as a development site.