EURO
EURO

THE POWER E-BIKE

Ontdek Klever

GA VOOR
DE BESTE RIJERVARING

Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken. Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

 • BIACTRON
  motorsysteem
 • De nieuwe 850WH
  high-speed accu
 • LCD system met
  bluetooth verbinding
 • The power e-bike
  Real 45

VORM VOLGT FUNCTIE

Klever fietsen zijn geen gewone e-bikes. We hebben geen bestaande technologieën met elkaar gemengd, door bijvoorbeeld motoren en accu’s toe te voegen aan gewone fietsframes.

Wij ontwerpen onze frames specifiek voor ons exclusieve BIACTRON achteraandrijf motorsysteem dat door de eenvoudigheid van direct-drive stiller, krachtiger, robuuster
en betrouwbaarder is dan de meeste middenmotor systemen.

MEET YOUR KLEVER E-BIKE

THE CLASSIC

X-SERIE

De bekroonde Klever e-bike. Voor elke bike lover. Met onze klassieke X-serie zit je altijd goed. Letterlijk én figuurlijk.

THE COMFORTABLE

B-SERIE

Is comfort voor jou essentieel? Ga voor onze B-serie. Deze e-bikes zorgen voor de meest aangename rit die je je kunt indenken.

Geen onderdeel van een categorie

ENJOY THE RIDE

Daar zijn we blij om. We kunnen ons goed voorstellen dat je op zoek bent naar advies. Voor meer informatie, het maken van een testrit of het bestellen van één van onze direct beschikbare modellen, kun je contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor het formulier. Wij bellen je om je de opgevraagde informatie te bezorgen of om een afspraak te maken voor een proefrit met het gewenste model. Is er geen Klever-dealer in de buurt? Dan brengen we de fiets rechtstreeks naar je toe, zodat jij hem kunt uitproberen.

Vraag je advies aan
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen in

  Zelf proberen? Ontdek het gevoel van Klever

  This site is registered on wpml.org as a development site.