EURO
EURO

Notice: Undefined index: price_per_dollar in /var/domains/klever-klever-mobility.elevate-dev.nl/releases/latest/wp-content/uploads/cache/1bf107ddba54032647687b3732bbed813140ab63.php on line 31
B

ONTDEK DE B-SERIE

B Speed 45

€ 3.501

De B Speed is de echte 45 km/u speed pedelec met 600W motor. Met een voor- & achtervering geeft de B Speed je een comfortabel fiets gevoel. Ideaal voor woon-werk verkeer of voor een dagje weg!

DE MEEST
COMFORTABELE
E-BIKES

De Klever B Serie staat bekend om het ongeëvenaarde comfort. Alle E-Bikes en Speed Pedelecs uit de B Serie zijn zowel voor als achter geveerd. Dit zorgt voor de meest comfortabele rit die je je kan voorstellen.

B Speed Plus 45

€ 4899

De B Speed Plus is ontworpen om snelheid en comfort samen te brengen op een manier die fietsers nog nooit hebben meegemaakt. De lage doorstap maakt het makkelijk om op en af te stappen. De fiets is volledig geveerd, dit geeft een nog comfortabelere gevoel tijdens het fietsen!

B Speed Plus Original 45

Price is not available

De B Speed Plus Original is de perfecte 45 km/u fiets. Met een range tot 80 km is dit de ideale speedpedelec voor woon- werkverkeer. Bij de B Speed Plus Original krijg je gratis een ortlieb tas, usb lader en een telefoonhouder erbij. Zo ben je helemaal klaar om naar je werk te gaan!

B Power 25

Price is not available

De B Power is efficiënt en maakt ook indruk met zijn kracht. Hij is zo ingesteld dat de motor koel blijft, ook als je bergop rijdt. Je kan dus boodschappen, kampeerspullen, kindertrailers of andere spullen makkelijk meenemen en toch genieten van de rit met deze praktische e-bike.

B Comfort 25

Price is not available

Krachtige fiets met verfijnd comfort gegarandeerd! De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt, maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige elektrische fietsen.

B Eco 25

Price is not available

De B Eco is de perfecte 25 km/u e-bike. Het heeft een comfortabele rijpositie en heeft een handige lage instap. Ook heeft de B Eco voor en achter vering wat het fietsen nog meer voldoening geeft.

  • Snelle elektrische fietsen voor als je écht 45 km/u wil rijden
  • Duurzame en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgen voor een praktisch onderhoudsvrije e-bike
  • Door de high-end achterwielmotor zijn Klever e-bikes de krachtigste pedelecs op de markt
  • Duurzame, uitneembare accu zorgt voor een grote actieradius en gaat jarenlang mee

MAKE THE KLEVER CHOICE

Onze urban hero moet kunnen rekenen op zijn of haar e-bike. Dat vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan het frame ontwerp, duurzaamheid en veiligheid van onze sportieve elektrische fietsen. Klever fietsen zijn fietsen die zonder veel onderhoud in topconditie blijven. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat houden we scherp in de gaten. De exclusieve biactron motorsysteem produceren wij dan ook zelf. Zo kunnen we jou de beste e-bike met de beste rijervaring garanderen. Mocht er toch iets zijn met jouw e-bike of speed pedelec? Dan zorgen we ervoor dat jij ook de beste service-ervaring krijgt.

This site is registered on wpml.org as a development site.